Peliasut ja varusteet

Seura-asujen sovituspäivät

Seuraavat seura-asujen sovitus- ja tilauspäivät x.-xx.xx.2023.

Seuran varustetoimittaja vaihtuu 1.1.2023. Seura tiedotaa asiasta tarkemmin, kun sopimus on allekiroitettu.

Pelaajat ostavat peliasunsa itse ja asut tilataan muutaman kerran vuodessa kimppatilauksina sovituspäivien yhteydessä. Varustetoimittaja järjestää sovituspäiviä sekä keväällä, että syksyllä. Näistä päivistä tiedotetaan aina erikseen.

Asujen saavuttua ne käydään lunastamassa Koskimiehestä keskikassalta omalla nimellä.

Kaikista ostoksista kannattaa kysyä seura-alennusta ja mainita kassalla seuran ja joukkueen nimi, jolloin joukkueelle kertyy ostohyvitystä.

Taustojen asusetit
Valmentajien asusettiin kuuluu joko tuulipuku/verkkariasu/softshelltakki (valittavissa yksi edellämainituista), lyhythihainen t-paita/pikeepaita ja shortsit.

Maksimissaan kaksi valmentajaa/joukkue saa asut veloituksetta. Jos joukkueessa ei ole kuin 1 valmentaja, saa toisen veloituksettoman asun joku toinen joukkueen taustoista, esim. jojo.

Ilmainen asusetti koskee vain seuraan tulleita uusia taustoja ja etu on kertaluonteinen. Mikäli joukkueen "kiintiö" on jo täysi, ts. 2 asusettiä on jo hankittu ja henkilöt ovat edelleen joukkueen mukana, voivat uudet taustat hyödyntää -50% alennusta.

Muut taustat: Muilla taustoilla on oikeus hankkia asusetti -50% alennuksella, eli taustahenkilö maksaa itse 50% ja seura maksaa 50%. Joukkueet voivat tehdä omat tukipäätöksensä taustojen asuista, osa joukkueista on halunnut maksaa taustojen omavastuuosuuden 50% joukkueen varoista.

Etu on henkilökohtainen, asusettiä ei voi tilata esim. lapselle.