'Liikkuvuus- ja kikkakoulu' järjestetään seuran omille 6 - 11 vuotiaille joukkueessa oleville pelaajille tiistaisin ja perjantaisin Amiksen tekonurmella 17.6. - 9.8. 2022 välisenä aikana. Kelloaika on 10.45-11.30. Kesätauko on kaksi viikkoa ajalla 4.- 17.7.
Kikkakoulu antaa pelaajille mahdollisuuden saada paljon liikettä pallolla ja ilman. Kesto 45 min./kerta, hinta  20€/pelaaja.
Saako lapsenne näkyä Fc LaPan seuran tai joukkueen sosiaalisen median (Facebook, Instagram) julkaisuissa?

FC LAPAN KERHOTOIMINTA KESÄLLÄ 2022

HUOM!! KIEPPUFUTIS TÄYNNÄ, PERHEFUTIKSEEN VAPAUTNUT PAIKKOJA!!! Jos haluat jäädä jonoon mahdollisten peruutusten vuoksi, niin laita osoitteeseen fclapajuniorit@gmail.com 
- lapsen nimi
- vähintään toisen huoltajan nimi+sähköpostiosoite
Ilmoitamme, jos paikkoja vapautuu.

Kerhoissa pidetään hauskoja treenejä leikkien, kisailujen ja pelaamisen avulla. Lisäksi kerhoissa opetellaan myös jalkapallon perustaitoja. Ohjaajina toimivat seuran junioripelaajat ja valmentajat. Hinta sisältää ohjauksen, pelipassin, vakuutuksen, kerhopaidan, jalkapallon ja juomapullon

Kerhojen kautta on myös mahdollisuus lähteä mukaan joukkuetoimintaan, joka on tarkoitettu 2015 syntyneille sekä sitä vanhemmille tytöille ja pojille. Hinta on 70 €/lapsi. Kun ilmoitat lapsesi kerhoon, jätä  "Osallistujan sähköpostiosoite" tyhjäksi (siihen ei laiteta huoltajan osoitetta). 

Fc LaPa ja Lappeenrannan kaupunki ovat tehneet vuodelle 2022 kumppanuussopimuksen, jonka perusteella seura voi jakaa  kaupungin myöntämää harrastusavustusta vähävaraisille perheille tai harkintansa mukaan tilapäisesti maksuvaikeusista kärsiville, alle 18-vuotiaille pelaajille.

Fc LaPa ry:n saanut tukea 1400 euroa, joka jaetaan tarvitsijoille hakemusten perusteella kevään ja alkukesän aikana. Tukea on vielä vähän jakamatta joten haku on vielä auki.


Kriteerit harrastusavustuksen saamiseksi:

1.     Harrastajan kotikunta on Lappeenranta ja harrastaja on alle 18-vuotias.

2.     Harrastajalla on voimassa oleva tai alkamassa oleva harrastus kumppanuus seurassa, järjestössä, yhdistyksessä, säätiössä tai taiteen perusopetuksen oppilaitoksessa, joka toimii Lappeenrannassa.

3.     Tukea voidaan myöntää vain yhden harrastuksen perustoimintaan kohdistuviin kustannuksiin/lapsi/vuosi. Perusharrastustoiminnaksi lasketaan lasten tai nuorten viikoittainen /säännöllinen harrastaminen ohjatussa harrastustoiminnassa.

4.     Harrastusavustus voidaan myöntää lukukausi-, kuukausi ja kausimaksuihin todellisten kulujen perusteella.

5.     Tuki voi olla enintään 50€/kk/lapsi ja enintään 600€/vuosi/lapsi.

6.     Perheen tulo- ja varallisuusrajojen arvioinnissa käytetään Lpr kaupungin www –sivulla olevaa harrastusavustuslaskuria.

7.     Jos pienituloisuusraja ei täyty, hakijalla on mahdollisuus perustella tuen tarvetta huoltajan työttömyyteen, työkyvyttömyyteen, yksinhuoltajuuteen tai muihin taloudellisiin haasteisiin vedoten.

8.     Harrastuksen järjestäjällä on oikeus tarkistaa tarvittaessa hakemuksessa ilmoitetut tulotiedot hakijalta.

Fc LaPa ry vastaa hakuprosessista ja siihen liittyvistä tietosuoja-asioista voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti.

Kohtaan OSALLISTUJA kirjoita avustuksen hakijan nimi (pelaaja). Täytettyäsi lomakkeen, valitse lopuksi "TALLENNA".

 Lomake sulkeutuu 31.12.2028 23.59
Valitse joukkue tai kerho tai ryhmä, johon olet liittymässä ja täytä vaaditut tiedot. Osallistujan sähköpostiksi merkitse pelaajan/kerholaisen sähköposti; ei huoltajan. Jos pelaajalla/kerholaisella ei ole sähköpostia, jätä kenttä tyhjäksi. HUOM!! KESÄN 2022 PERHEFUTIS JA KIEPPUFUTIS OVAT TÄYNNÄ!!